Image

Niam köper köpcentrum i Helsingfors

Transaktioner Niam tecknade nyligen ett avtal om att förvärva Kaari Shopping Center som ligger i Kannelmäki, nära ringled 1, i Helsingfors. Köpcentret är Helsingfors femte största med en total yta om 48 000 kvadratmeter.
Publicerad den 22 September 2015

Säljaren, HOK-Elanto, har i samband med förvärvet tecknat långsiktiga hyresavtal för de ytor som de för närvarande innehar. Transaktionen förväntas stänga i oktober 2015.
Stefan Albinsson, Fund Manager på Niam säger:

– Det här var ett tillfälle för Niam att förvärva ett modernt köpcentrum med ett utmärkt läge. Niam ser potential att ytterligare öka besöksfrekvensen i köpcentret.

Relaterade artiklar

Ämnen

Niam AB på Branschguiden

Niam är norra Europas ledande fondförvaltare inom fastighetsinvesteringar och erbjuder finansiella investerare möjlighet att investera på de Nordiska marknaderna genom sina fonder. Företaget grundades 1998 och har sedan dess förvaltat fastigheter omfattande mer än 11 miljoner och realiserat fastigheter för över €7 miljoner. Niam har fler än 70 anställda och kontor i Stockholm, Helsingfors, Oslo, Köpenhamn och Luxembourg.

Läs mer om Niam AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Vi kan höja budet – om ni säljer"

Bolag Lennart Sten om manövern som ledde till seger i budstriden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY