Image
Bild: Koncept

Newsec tecknar nytt i Signalfabriken

Uthyrning Newsec har tecknat ett 15-årigt hyresavtal avseende drygt 500 kvadratmeter i Signalfabriken i Sundbyberg.
Publicerad den 13 December 2012
Signalfabriken. Bild: Koncept. Bild: Koncept
Signalfabriken. Bild: Koncept.

Hyresgäst är Folktandvården som kommer att öppna en anläggning med elva behandlingsrum i kvarteret. Signalfabriken ägs av tjänstepensionsbolaget Alecta och kommer efter om- och tillbyggnad att omfatta totalt cirka 36 000 kvadratmeter.
- Kombinationen av välkända kedjor som H&M och Lindex samt flera serviceinriktade verksamheter såsom Folktandvården, Story Hotel och Stadsbiblioteket kommer att bidra till ett myllrande folkliv, säger Jonas Törnell, affärsansvarig på Newsec Asset Management, som tillsammans med fastighetsägaren Alecta utvecklar Signalfabriken.
Efter den planerade till- och ombyggnationen blir Signalfabriken Sundbybergs nya mötesplats med ett brett och varierat utbud. Byggnadsarbetet pågår enligt plan och invigningen är beräknad till slutet av september 2013.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter NCC-försäljningen – så ser Nordstjernans framtida investeringsstrategi ut

Bolag Ax:son Johnson-ägda Nordstjernan fortsätter minska sitt innehav i bygg och fastigheter i och med försäljning av sex miljoner aktier, motsvarande 6,1 procent av kapitalet, i NCC till Obos. Bolagets vd Peter Hofvenstam berättar för Fastighetssverige varför man valt att minska exponeringen mot bygg och fastigheter och var man ser framtida investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige