Image
Na-Kd öppnar i Köpenhamn.
Na-Kd öppnar i Köpenhamn. Bild: Gate46

Na-Kd öppnar sin första popup-butik utomlands

Uthyrning Köpenhamn blir första stad utanför Sverige som Na-Kd öppnar popup-butik i.
Publicerad den 25 Oktober 2019
Annons
Image

Efter samarbete med Gate 46 öppnar Na-Kd nu sin första popup-butik utanför Sverige. Den 1 november öppnar man på Købmagergade i Köpenhamn.
– Det är helt fantastiskt att vi på kort tid har fått ett så attraktivt läge till Na-Kd och deras popup-butik i Köpenhamn och så som jag känner Na-Kd så kommer de få ut maximalt av denna placering. Jag ser verkligen fram emot att se hur lång kön är när de öppnar. Vi letar redan nya lägen i de största städerna i Tyskland och Holland och vi är övertygade om att det kommer finnas många bra möjligheter där, säger Mikael Bruun, Head of Global Expansion Management på Gate 46.
– Vi säljer våra produkter till 1 000 fysiska butiker i Europa. Den största delen är fortfarande online, vilket såklart är vårt fokus, men vi ser att det här är välidigt varumärkesbyggande och vi har en stark kundbas i Köpenhamn-området. Därför är vi väldigt glada att vi tillsammans med Gate 46 har lyckats få det perfekta läget på så kort tid och nu ser vi fram emot att se dess fulländade potential, säger Magnus Hjörne, en av grundarna till Na-Kd.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Närmar sig kommunal förtätning

Bygg/Arkitektur Kommunala bostadsbolaget MKB kan tillföra närmare 300 nya bostäder i Hyllie. Fastighetssverige berättar mer om projektet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY