Image

Mike förstärker med transaktionsrådgivare

Bolag Mike Kommersiella Fastigheter rekryterar Fredrik Wistrand som transaktionsrådgivare.
Publicerad den 14 Februari 2018
Fredrik Wistrand. Bild: Mike Kommersiella Fastigheter
Fredrik Wistrand.

– Fredrik har vi känt i många år och han kännetecknar det vi vill stå för, säger Michael Johansson, en av transaktionsrådgivarna och ägarna i Mike Kommersiella Fastigheter.

Fredrik Wistrand kommer från Swedbank och har den senaste tiden arbetat som företagsrådgivare på Kungsportsavenyn. Han har med sig ett stort kontaktnät och betydande kunskap om affären från flera perspektiv.

– Vår ambition är att bli fyra till fem transaktionsrådgivare på sikt men vi har ingen brådska, det viktiga är att vi hittar rätt personer. Vi vill gärna bygga företaget kring olika kompetenser, Fredrik kommer från bankvärlden istället för fastighetsvärlden och har med sig ett annat typ av kontaktnät än vad jag och Mikael Nyberg har, säger Michael Johansson.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

MIKE Kommersiella Fastigheter på Branschguiden

Vi är sedan 2006 specialister på att förmedla kommersiella fastigheter. Vi samlar kunskap, kompetens och expertis inom lokalförmedling och transaktionsrådgivning under samma tak, och vi finns här för att ta din fastighetsaffär från bra till bättre. Våra tjänster kompletterar varandra för att ge dig bästa möjliga erbjudande, oavsett om du vill sälja fastighet, hyra lokal, hyra ut lokal eller om du söker efter fastighet. Med samma höga engagemang för både större och mindre affärer är MIKE din smarta, professionella fastighetsrådgivare – hela vägen till en bättre fasti...

Läs mer om MIKE Kommersiella Fastigheter på Branschguiden

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny lag om tvistelösning för de privata fastighetsägarnas hyresförhandlingar

Sverige Under fredagen klubbades en ny lag som börjar gälla 1 januari nästa år. Den ska hjälpa till med tvistelösningen med privata hyresvärdar. Fastighetssverige tog reda på vad Socialdemokraterna velat åstadkomma med lagförslaget som nu klubbats och varför vänsterpartiet har invändningar mot den.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige