Image
Bild: Midroc.

Midroc hyr ut vid Gustaf Adolfs Torg

Uthyrning Midroc har tecknat ett hyresavtal med Bizkit AB, gällande 808 kvadratmeter i fastigheten Jakob Mindre 11 vid Gustav Adolfs Torg i Stockholm.
Publicerad den 31 Augusti 2012
Jakob Mindre 11. Bild: Midroc Properties. Bild: Midroc.
Jakob Mindre 11. Bild: Midroc Properties.

Avtalet är femårigt och inflyttning sker 1 januari 2013.

- Det här är en av de första större uthyrningarna efter ett omfattande renoveringsarbete av fastigheten. Vi kan nu erbjuda totalrenoverade lokaler till företag som efterfrågar aktivitetsbaserade arbetsmiljöer, säger Jesper Annerstedt, affärschef på Midroc Real Estate.

- Vi har under en lång tid sökt efter nya lokaler. Vi har tittat på mängder med lokaler centralt i city. Att hitta nya lokaler i sig är inget problem i Stockholm idag. Men vi ville ha något mer än en fyrkantig låda. Lokalen i sig måste ge oss någonting, den måste ha en egen själ som ger oss inspiration, kreativitet och energi. Det gör den här fantastiska lokalen. Ett nyrenoverat men gammalt fint k-märkt hus med mängder av sköna möjligheter möter här en modern medie-, reklam- och webbyrå. Tänk vad det kommer att skapas för spännande kommunikation här i framtiden, säger Johan Eidmann, vd för Bizkit.

Kontoret upptar en stor del av bottenplan i den kulturhistoriskt intressanta byggnaden vid Gustav Adolfs torg tillsammans med bland annat Handelsbanken och restaurang Naglo.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

En tidigare Balder-topp frikänns från åtal om grovt insiderbrott

Juridik I april hölls hovrättsförhandlingar i det uppmärksammade Collector-målet där elva personer sedan tidigare är dömda i tingsrätten för insiderhandel i nischbanken som skedde under januari 2020. Nu har domen kommit och hovrätten frikänner samtliga inblandade utom en av de huvudmisstänkta före detta Balder-topparna som alltjämt döms för grovt insiderbrott även i hovrätten, den andre frikänns dock från åtalet om grovt insiderbrott. Ekobrottsmyndighetens åklagaren i fallet kommenterar hovrättens domar för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige