Image
Charlotta Wikström, mentorguru inom det svenska näringslivet kommer till seminariet Fastighetskvinnan.
Charlotta Wikström, mentorguru inom det svenska näringslivet kommer till seminariet Fastighetskvinnan. Bild: Nicklas Tollesson

Mentorgurun tipsar och delar erfarenheter

Fastighetskvinnan Mentorskap är en form av kompetensutveckling. Att ha en mentor kan vara inspirerande och ge kunskap som man inte får på några utbildningar. Att vara mentor kan vara ett sätt att ge tillbaka till branschen, men också ett sätt att utveckla nya sidor av sig själv. Charlotta Wikström, mentorguru inom det svenska näringslivet, ger på seminariet Fastighetskvinnan sina bästa tips om mentorskap.
Publicerad den 30 Juni 2016

Charlotta Wikström har 25 års erfarenhet av ledande befattningar inom marknadsföring och försäljning, bland annat från Sas, Com Hem, Stockhomsbörsen och Eniro. Hon är i dag konsult inom talent management och leder samtidigt familjeföretaget Floréna Fastigheter. Hon skrev år 2004 boken Vinnande Mentorskap och har utvecklats till en guru inom mentorskap i det svenska näringslivet. Hon är styrelseledamot i Kungsleden och Forsen Projekt.

På seminariet Fastighetskvinnan håller hon ett inspirerande föredrag om hur en bra mentor är – och inte är.

Seminariet Fastighetskvinnan hålls på Grand Hotel i Stockholm den 1 september.

Du anmäler dig här. Just nu har vi ett specialerbjudande: Ni kan nu anmäla tre personer från ert företag till priset av två. Det enda kravet är att ni anmäler minst en kvinna och minst en man - jämställdhet är ett av seminariets ledord och därför eftersträvar vi också en jämställd publik. Vi stänger det här erbjudandet senast fredagen den 8 juli.

De medverkande vi hittills har presenterat finns här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2023

Var: Grand Hotel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 14 september, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:







Partners:











Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige