Image

Medicintekniskt huvudkontor till Haga Norra

Uthyrning Aerocrine flyttar sitt huvudkontor till Commerz Real-ägda Brahelund 3 i Haga Norra, Solna. Cushman & Wakefield har agerat rådgivare till fastighetsägaren vid uthyrningen.
Publicerad den 26 November 2012
Annons
Image

Aerocrine flyttar den 1 januari in på 1 200 kvadratmeter på plan 8 i fastigheten Brahelund 3.

- Jag vet att Aerocrine har högsta fokus på effektivitet och service och det glädjer oss att fastigheten kan tillgodose de behov och krav som de har på sitt nya kontor, säger Anders Henningsson, chef för Office Agency på Cushman & Wakefield.

Den medicintekniska koncernen Aerocrine är fokuserad på förbättrad behandling och kontroll av patienter med inflammation i luftvägarna.

- Vårt mål har varit att skapa effektiva och ändamålsenliga arbetsplatser. Stor vikt har även lagts på att hitta rätt lokaler och läge i Solna med direktaccess till E4 och närhet till Karolinska sjukhuset, säger Scott Myers, vd för Aerocrine.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför får Odd Molly ett "nygammalt" bolagsnamn

Bolag Vid en extra bolagsstämma den 22 oktober blev det klart att fastighetsbolaget Odd Molly International ska byta namn till Logistea – ett bekant namn i fastighetskretsar som varit "ledigt" sedan den 29 september då före detta Logistea bytte namn till Athanase Innovation AB. För Fastighetssverige berättar Logisteas styrelseordförande Patrik Tillman om tankarna bakom namnbytet och den fortsatta vägen framåt för bolaget som nu är ett helt renodlat fastighetsbolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY