Image
Mecabilarna står uppställda i Jönköping.
Mecabilarna står uppställda i Jönköping. Bild: Meca

Meca öppnar i Jönköping efter ombyggnad

Bygg/Arkitektur Meca Expresslager i Jönköping har under början av 2023 genomgått en större ombyggnation. I samband med att ombyggnationen nu står klar benämns Expresslagret i Jönköping som ett Superlager, vilket blir ett av Mecas totalt fyra Superlager runt om i Sverige.
Publicerad den 19 Juni 2023

– Förutom att vi ökat lagerytan med nära 800 kvadratmeter har vi också haft stort fokus på att öka antalet artiklar i vårt sortiment, säger Fredrik Hållén, Platschef på MECA Superlager i Jönköping.

– I och med ombyggnationen har vi absolut kapaciteten att utöka vår verksamhet och även ge en högre servicegrad och tillgänglighet till alla verkstäder anslutna till något av alla koncept inom Mekonomen Company. Förändringen innebär alltså ingen förändring i verkstädernas rutiner utan allt sker precis som tidigare, det är bara utbudet och tillgängligheten som förbättrats, säger Patrik Rydh, Regional försäljningschef Mekonomen Company, och fortsätter:

– Jag är stolt över det erbjudande vi kan presentera för både anslutna och potentiella kunder. Superlagrets kunniga medarbetare och breda artikelutbud i kombination med våra snabba leveranser gör oss till en mycket stark aktör på den lokala marknaden.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är arkitektbolagen med flest projekt och högst intäkter

Bolag Arkitektbranschen har drabbats hårt av lågkonjunkturen, men nu kan en vändning vara på gång. Det visar en ny rapport från Tendium och Byggfakta som Fastighetssverige tagit del av. Här kan du bland annat läsa om vilka arkitektbolag som toppar listorna över antal projekt och högst intäkter.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige