Image

Mästerhuset fullt uthyrt

Uthyrning Pembrokes Mästerhuset på Mäster Samuelsgatan i Stockholm är nu fullt uthyrt. Den senaste uthyrningen är till Trioptima, som hyr 3 500 kvadratmeter.
Publicerad den 18 Februari 2015
Mästerhuset i Stockholm Bild: Pembroke
Mästerhuset i Stockholm

Pembroke har genomfört uthyrningen i samarbete med Cushman & Wakefield. Trioptima har haft Tenant & Partner som rådgivare.

Mästerhuset står klart till sommaren, och omfattar då cirka 30 000 kvadratmeter uthyrningsbar yta.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige