Image

Magnentus hyr ut i Norrköping

Uthyrning Första hyresgäst i Magnentus nya kontorhus i korsningen Hospitalsgatan/Rådstugugatan blir Länsförsäkringar Östgöta.
Publicerad den 13 Juni 2016

– Vi är mycket glada att få välkomna Länsförsäkringar Östgöta som hyresgäst i vårt nya hus. Självklart kommer deras starka varumärke att bidra till både husets och platsens attraktivitet. Det händer mycket i den här delen av innerstaden och vårt miljöklassade hus med sin utmärkande, bladmönstrade fasad kommer att bli ett landmärke i Norrköping stadskärna, säger Magnus Malm, vd för Magnentus.

Bygget är i full gång och det nya kontoret som uppförs kommer att stå klart i april nästa år.

– Vi ser en stor efterfrågan i Norrköping och väljer därför att satsa på ett nytt, modernt kontor i city. Som lokalt kundägda är det viktigt att vi är nära och tillgängliga för våra kunder. Vi håller därför fast vid att våra kontor ska finnas med kundmötesplatser i gatuplanet. Vi är en långsiktig aktör som alltid har tagit ett samhällsansvar och värdesätter därför husets hållbara profil, säger Sven Eggefalk, vd för Länsförsäkringar Östgöta.

När Länsförsäkringar Östgöta flyttar in får de tillgång till ett kontor på cirka 1 600 kvadratmeter fördelat på tre plan i det tio våningar höga huset.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige