Image
Bild: Eddie Ekberg

Lydén på Mapic med nytt ärende

Event MAPIC Årets Mapic är annorlunda för Newsecs retailchef Ann-Charlotte Lydén. - Jag träffar folk i andra ärenden i år, säger hon.
Publicerad den 15 November 2012
Ann-Charlotte Lydén. Foto: Eddie Ekberg. Bild: Eddie Ekberg
Ann-Charlotte Lydén. Foto: Eddie Ekberg.

Årets Mapic är det tredje i ordningen för Newsecs retailchef, Ann-Charlotte Lydén. Tidigare har hon varit på retail-mässan i Cannes som etableringsansvarig på Doc Morris och således letat etableringslägen. I år är hon på för första gången på Mapic för att hitta hyresgäster.
- Tidigare handlade det ju om att komma åt de bästa lägena för Doc Morris. Nu ska jag sälja in våra tjänster och hitta nya hyresgäster till våra uppdragsgivare.
Hon har stor nytta i sin nya roll av sin tidigare erfarenhet på Doc Morris.
- Jag har varit på hyresgästsidan och vet hur det är och vad som fungerar. Det är en användbar erfarenhet.
Ann-Charlotte Lydén har ett tydligt mål med sitt deltagande på årets Mapic.
- Jag ska komma hem med nya spännande uppdrag och så ska jag marknadsföra Newsec här nere. Dessutom är det här ett perfekt ställe och tillfälle att skapa nya kontakter och inte minst att träffa mina kollegor från Finland och Baltikum, dem har jag inte träffat tidigare.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige