Image
Bild: Lundbergs

Lundbergs hyr ut till Skönero

Uthyrning Fastighets AB L E Lundberg har tecknat hyresavtal med Skönero Kött och blomsterhandeln Buketten, som båda öppnar i kvarteret Lyckan i Norrköping i maj.
Publicerad den 16 Mars 2012
Kvarteret Lyckan. Bild: Lundbergs. Bild: Lundbergs
Kvarteret Lyckan. Bild: Lundbergs.

- Vi är glada att kunna presentera ett så starkt varumärke som Skönero i Norrköping. Tillsammans med Bukettens flytt kommer detta göra Hantverkaregatan till en spännande handelsdestination, säger Christer Saletti, chef kommersiella lokaler i Norrköping hos Fastighets AB L E Lundberg.

Skönero hyr 118 kvadratmeter och Buketten 176 kvadratmeter.

- Närproducerat kött av hög kvalité är något konsumenten efterfrågar och det är ett naturligt steg för oss att öppna en butik i Norrköping. Vår gårdsbutik i Valdemarsvik samt våra butiker i Linköping, Västervik och Katrineholm har fått ett fantastiskt mottagande och vi ser fram emot att även kunna servera Norrköpingsborna våra produkter, säger Ola Forsberg, ägare Skönero Kött.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Spaden i tårtan när Park Central byggstartades

Bygg/Arkitektur Under torsdagen hölls byggstartsevent för det som ska bli den första byggnaden i Centralstaden Göteborg. Park Central, som blir cirka 40 000 kvadratmeter stort, kommer utöver kontor, service och handel innehålla en av Västlänkens stationsuppgångar. Fastighetssverige tog en pratstund på plats med de ansvariga på NCC och Jernhusen, som gemensamt utvecklar stations- och kontorsytorna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige