Image

Lundbergs hyr ut till nya butikskoncept

Uthyrning Ett stort ombyggnadsprojekt pågår i Linden Köpcentrum i Norrköping. Nu är det klart med ett flertal nya butikskoncept.
Publicerad den 22 Augusti 2017
Linden Köpcentrum. Bild: Lundbergs
Linden Köpcentrum.

– När Linden får nytt liv i samband med vårt stora ombyggnadsprojekt är det kul att även kunna bredda och vitalisera butiksmixen i Linden. Vår målsättning är att göra Linden Köpcentrum till den mest konkurrenskraftiga handelsplatsen i regionen och då är en bred och attraktiv butiksmix direkt avgörande för hur framgångsrika vi blir, säger Alexander Gil, Retail Leasing Manager på Lundbergs.

Lundbergs har under året tecknat nya avtal med Norén & Englund, Masai, Nilson Shoes, Skopunkten, Denimhouse, DEA Axelson, Boomerang och Designmarket by Kontor Ett. Samtliga butiker ligger på Lindens övre plan.

– Med den satsning som Lundbergs gör i Linden så kände vi att det var dags att hoppa på citytåget. I dag finns inte heller någon butik i Norrköping city som erbjuder den flora av varumärken som vi gör, varför vi ser en lucka i marknaden som vi nu kan täppa till. Vi vill, med vår etablering i Linden, komma närmare våra kunder och kunna erbjuda besökarna den bästa heminredningen i den arena där de normalt sätt handlar sitt mode, säger Bo Magnusson, ägare, Designmarket by Kontor Ett.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Kreditanalytikern: "Rekonstruktionshotet är inte överspelat för SBB"

Ekonomi/Finansiering På nytt står SBB:s ekonomi i fokus när likviditeten framåt ifrågasätts, denna gång av kredithuset Fitch. Fastighetssverige vände sig till Louis Landeman, chef för kreditanalys på Danske Bank, för hans åsikter om hur bolaget hanterat krisen så här långt och vilka utmaningar de har framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige