Image

Lundbergs hyr ut i Norrköping

Uthyrning Lundbergs hyr ut till Systembolaget i centrala Norrköping. Apoteket Hjärtat finns i dag i lokalerna, och flyttar till nya lokaler i Lindens köpcentrum.
Publicerad den 9 Februari 2012
Annons
Image

Avtalet med Systembolaget i kvarteret Tulpanen 18, löper på tio år och omfattar 900 kvadratmeter. Inflyttning är beräknad till hösten 2013.

Avtalet med Systembolaget innebär att Apoteket Hjorten flyttar till nya lokaler i Lindens köpcentrum, med egen entré mitt emot Systembolaget. Ett hyresavtal är tecknat med Apoteket AB som innebär en flytt av verksamheten under april 2012. Avtalet omfattar 250 kvadratmeter och löper på fem år.

Lundbergs har även tecknat avtal med Apoteket AB om ytterligare ett apotek som under september 2012 flyttar in i Spiralen köpcenters nya entré mot Drottninggatan. Avtalet omfattar 240 kvadratmeter och löper på fem år.

- Genom att flytta dessa hyresgäster skapar vi dels en bättre struktur på shoppingstråken i Norrköping City, samtidigt som hyresgästerna får bättre anpassade lokaler för sina verksamheter, säger Roger Ekström, vice vd i Fastighets AB L E Lundberg.

- Uthyrningsarbetet går nu vidare med butikerna i det nybyggda kvarteret Lyckan, i direkt anslutning till Lindens köpcentrum.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"En del budprocesser har dragit iväg"

Bolag Folksam är en av Sveriges största kapitalförvaltare. De köpte nyligen en samhällsfastighet i Helsingborg från Skanska för omkring 200 miljoner kronor. Folksam har en uttalad strategi att öka innehavet i fastigheter. Fastighetsdirektören Lars Johnsson ger en djup inblick i verksamheten i en intervju med Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY