Image
Louise Bergqvist.
Louise Bergqvist. Bild: Unibail-Rodamco-Westfield

Louise Bergqvist är ny Head of Leasing på Unibail-Rodamco-Westfield Nordic

Bolag Unibail-Rodamco-Westfield har utsett Louise Bergqvist till ny Head of Leasing, vilket innefattar ett helhetsansvar för kommersiella avtal med hyresgäster i Unibail-Rodamco-Westfields samtliga nordiska köpcenter.
Publicerad den 16 Oktober 2019

– Vi gjorde en gedigen genomlysning av marknaden för att hitta lämpliga kandidater för vår Leasingavdelning och det är jättekul att konstatera att vi hade den bästa personen för uppgiften i vårt eget bolag, säger Martin Lindgren, Director of Operations Unibail-Rodamco-Westfield Nordic.

Louise Bergqvist har de senaste åren varit ansvarig för uthyrningen av Mall of Scandinavia och har med sitt team framgångsrikt utvecklat butiksutbudet med nya internationella varumärken. Louise har en bred erfarenhet inom Unibail-Rodamco-Westfield, hon har bland annat varit centrumchef för Mall of Scandinavia och Täby Centrum. Förutom sin breda erfarenhet och kunskap inom försäljning/detaljhandeln har hon även arbetat som managementkonsult på Capgemini Consulting och har en magisterexamen i företagsekonomi.
– Det känns otroligt spännande att anta utmaningen att leda ett av Sveriges största leasingteam och vi tittar nu på att ta in fler kompetenser. Dessutom står branschen inför stora förändringar och jag ser fram emot att vara med och bidra till utvecklingen av den, säger Louise Bergqvist, Head of Leasing på Unibail-Rodamco-Westfield Nordic.

Louise Bergqvist tillträdde sin tjänst den 1 oktober.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Johan Skoglund: "Bankerna är lite mer njugga nu"

Bolag JM har lämnat in sin delårsrapport för första kvartalet 2024 och det är en ganska belåten Johan Skoglund som möter pressen i sin allra sista presentation som vd och koncernchef för bolaget. För även om finansieringsbyxorna har krympt lite de senaste åren och intäkterna på riksnivå har minskat så går bolagets försäljning upp med 60 procent mot föregående års rapport. – Vi planerar att starta fler bostäder i år än vi gjorde 2023, säger den avgående vd:n och koncernchefen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige