Image

Liber flyttar till Solna Port

Uthyrning Förlaget Liber lämnar sina lokaler på Råsundavägen i Solna för det närbelägna Solna Port i Haga Norra.
Publicerad den 5 Mars 2015

Liber är ett av Nordens största förlag och erbjuder böcker till utbildningsmarknaden. Ledningen efterlyste lokaler som gav bättre möjligheter till interaktion, spontana möten och nya arbetssätt.

– Vi valde Solna Port därför att vi där hittade perfekta lokaler för att skapa en modern arbetsplats. Dessutom är läget och de tjänster som fastigheten erbjuder i form av reception, restaurang, gym och konferenscenter viktiga för oss, säger Jerker Nilsson, vd på Liber.

Tenant & Partner har representerat Liber i förhandlingarna med fastighetsägaren Commerz Real och kommer att bistå med bland annat projektledning fram till dess att man flyttat in i de nya lokalerna.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Savills listar frågorna branschen ska hålla koll på 2023

Lista Fastighetsbranschen likt övriga delar av världen står inför en omställning på grund av all osäkerhet som präglat innevarande decenniet. Pandemi, krig och hög inflation har haft en enorm inverkan på branschen och förväntas få ringar på vattnet de kommande åren. Vad innebär detta för fastighetsbranschen på kort sikt? Fastighetssverige tog hjälp av Savills analyschef Maryrose David för att lista vad som kan vara värt att hålla utkik efter under 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige