Image

Liber flyttar till Solna Port

Uthyrning Förlaget Liber lämnar sina lokaler på Råsundavägen i Solna för det närbelägna Solna Port i Haga Norra.
Publicerad den 5 Mars 2015
Annons
Image

Liber är ett av Nordens största förlag och erbjuder böcker till utbildningsmarknaden. Ledningen efterlyste lokaler som gav bättre möjligheter till interaktion, spontana möten och nya arbetssätt.

– Vi valde Solna Port därför att vi där hittade perfekta lokaler för att skapa en modern arbetsplats. Dessutom är läget och de tjänster som fastigheten erbjuder i form av reception, restaurang, gym och konferenscenter viktiga för oss, säger Jerker Nilsson, vd på Liber.

Tenant & Partner har representerat Liber i förhandlingarna med fastighetsägaren Commerz Real och kommer att bistå med bland annat projektledning fram till dess att man flyttat in i de nya lokalerna.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Lågkonjunktur skulle kunna stärka oss"

Bolag Efter en period av stark tillväxt renodlar John Mattson sin fastighetsportfölj för att stärka bolaget ytterligare inför framtiden. För Fastighetssverige berättar vd:n Per Nilsson om hur man parerat de ekonomiska utmaningarna under årets första halva, hur fokus ser ut för resten av året och varför en eventuell lågkonjunktur 2023 faktiskt skulle kunna stärka bolaget.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige