Image
Pooya Jalali, vd för Lexington.
Pooya Jalali, vd för Lexington. Bild: Lexington

Lexington flyttar huvudkontor och showroom till Hagastaden

Uthyrning Det svenska livsstilsvarumärket Lexington Company har tecknat avtal avseende lokaler om cirka 730 kvadratmeter i Humlegårdens fastighet på Hälsingegatan 38, Hagastaden. Inflyttningen sker i maj 2025.
Publicerad den 26 September 2024

Lexington är ett svenskt livsstilsvarumärke som fokuserar på inredning och mode med inspiration från den klassiska New England-stilen. I de nya lokalerna på Hälsingegatan 38 kommer Lexington att kombinera arbetsplatser med varumärkets designstudio, samt ett showroom för återförsäljare och besökare.

– Vår flytt till det nya kontoret markerar en viktig milstolpe i vår tillväxtresa och är en spännande och strategisk satsning för oss som företag. Kontoret har designats med våra värderingar i fokus, vilket innebär öppna ytor för ökad kommunikation, flexibla arbetsplatser och hållbara lösningar som speglar vårt engagemang för miljön. Vårt nya showroom kommer bli ett riktigt flaggskepp där vi kan visa upp våra produkter på ett sätt som verkligen speglar vår vision och kvalitet. Det kommer ge våra återförsäljare en inspirerande och interaktiv upplevelse som vi är stolta över att kunna erbjuda, säger Pooya Jalali, vd på Lexington.

Humlegården äger flera fastigheter i kvarteret, som är beläget precis i mötet mellan Hagastaden och Vasastaden i Stockholm.

– Vi ser ett stort intresse för våra kvarter i Hagastaden och är mycket stolta över att Lexington har valt att fortsätta sin expansion hos oss. Det är ett starkt varumärke som kommer att tillföra ett spännande blickfång i stråket, säger Fredrik Lantz, fastighets- och uthyrningschef på Humlegården Fastigheter.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Vi tror på en stark realhyresutveckling"

Bolag SBB:s dotterbolag Sveafastigheter är på väg mot börsen och blir därmed det största börsnoterade svenska bostadsbolaget. Sveafastigheters vd Erik Hävermark berättar för Fastighetssverige vad de vill uppnå genom noteringen, om börsklimatet och tajmingen för noteringen, tillväxtplanerna för bolaget och varför Sveafastigheter inte kommer att delas ut till aktieägarna i SBB.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige