Image

Letar hyresgäster till nya Eurostop

Handel I samband med årets Mapic startar Eurocommercial uthyrningsarbetet av de nya ytorna på Eurostop. - Intresset är jättestort och vi har redan flera intressenter, säger Eurocommercials Sverigechef Martin Bjöörn på torsdagen på Mapic.
Publicerad den 14 November 2013
Martin Bjöörn. Bild: Eddie Ekberg
Martin Bjöörn. Eurocommercial planerar att expandera Eurostop i Halmstad med 15 000 kvadratmeter. Bild: Eurocommercial
Eurocommercial planerar att expandera Eurostop i Halmstad med 15 000 kvadratmeter.

Det var för ett drygt år sedan som Eurocommercial köpte handelsplatsen Eurostop i Halmstad av Atrium Ljungberg och Unibail Rodamco för närmare 600 miljoner kronor.
Planen är att utöka handelsplatsen från cirka 24 000 kvadratmeter till cirka 39 000 kvadratmeter och antalet butiker vill man mer än fördubbla från cirka 30 till närmare 70. Kommunen förväntas ta beslut om utbyggnaden nu i december.

- För oss går startskottet för uthyrningsarbetet för de nya ytorna nu på Mapic. Och intresset är jättestort vilket känns helt otroligt. Vi träffar företag på plats här nere som representerar cirka 6 000 kvadratmeter av de nya ytorna, säger Martin Bjöörn.

Företagen man träffar är tunga internationella märken.
- Vi ska ha toppklassmärkena i världen och de bästa i Skandinavien, men också lokala handlare på Eurostop.

Eurocommercial har tidigare utvecklat Burlöv Centrum utanför Malmö, Elins Esplanad i Skövde, Ingelsta Shopping i Norrköping och Grand Samarkand i Växjö. Eurostop är dock den utan jämförelse största svenska satsningen man gör hittills.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Kommer inte bygga på spekulation"

Bolag Catena sitter på en stor projektportfölj. Men trots att man gjort ett rekordår håller man igen på projektstarter – särskilt under den tid det tar för hyresgäster att komma till beslut om lokalbehov och avtal, berättar vd Jörgen Eriksson under bolagets bokslutspresentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige