Image

Lennebo: ”Ser fram emot Fastighetskvinnan”

Fastighetskvinnan Anmälningarna till seminariet Fastighetskvinnan rullar in – senast in på anmälningslistan: Reinhold Lennebo, vd för Fastighetsägarna Sverige. - Jag ser verkligen fram emot det här eventet, säger han.
Publicerad den 10 Juli 2015
Reinhold Lennebo. Bild: Fastighetsägarna
Reinhold Lennebo.

Seminariet Fastighetskvinnan hålls på Grand Hotel i Stockholm den 1 september.

Det är ett brett affärsseminarium som behandlar trender och framtidsutsikter inom ett flertal olika områden på den kommersiella fastighetsmarknaden – det unika för det här seminariet är att samtliga medverkanden i affärspunkterna är kvinnor.

Seminariet handlar också om jämställdhets- och mångfaldsfrågor – i de här punkterna medverkar också manliga fastighetstoppar.

Här hittar du de programpunkter och medverkande som har presenterats hittills.
Reinhold Lennebo har under sin tid som vd för Fastighetsägarna medverkat som talare på många seminarier – den här gången återfinns han i publiken.

- Jag tycker om att det är både ett affärsseminarium med de senaste trenderna i branschen och ett seminarium om jämställdhet och mångfald, säger Reinhold Lennebo.

- Fastighetskvinnan är ett viktigt event ur flera aspekter. Det finns flera undersökningar som visar att jämställda företag är mer lönsamma. Därför är det viktigt med olika instrument som kan öka jämställdheten och det här eventet är ett. Det är bra att framgångsrika förebilder lyfts fram.

www.fastighetskvinnan.se hittar du mer information om eventet.

Du anmäler dig här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY