Image

Lennart Weiss analyserar situationen efter valet

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala Det mesta tyder på att vi efter söndagens val kommer att ha ett minst sagt struligt politiskt läge i landet. Lennart Weiss, fastighetsbranschens önskefavorit till bostadsministerposten, kommer till Fastighetsmarknadsdagen Uppsala den 11 oktober och analyserar det aktuella läget och vad det betyder för bostadspolitiken och bostadssituationen i landet.
Publicerad den 7 September 2018
Lennart Weiss Bild: Veidekke
Lennart Weiss

Lennart Weiss är S-märkt debattör i bostadsfrågor och kommersiell direktör på Veidekke. Han har en bakgrund inom Socialdemokraterna och har även varit vd för NAI Svefa. Han har utsetts till fastighetsbranschens favorit till posten som bostadsminister.

Den 11 oktober hålls Fastighetsmarknadsdagen Uppsala på Elite Hotel Academia. Du ser programmet här och du anmäler dig här.

Fram till den 14 september kan du utnyttja vårt BOKA TIDIGT-erbjudande – anmäl fyra personer, betala bara för tre!

Fastighetssverige och Lokalnytt arrangerar seminariet, med Serneke som huvudsponsor och Castellum, Klövern och Lindahl som partnerföretag.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Uppsala 2024

Var: Elite Hotel Academia, Uppsala

När: Onsdag 31 januari 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15).


Fastighetsmarknadsdagen Uppsala är ett seminarium om fastighetsmarknaden, näringslivsutveckling och framtidens Uppsala som arrangeras av branschmagasinet Fastighetssverige, Nordic Property News och lokalnytt.se.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden (stadsutveckling, kontorshyresmarknad, transaktionsmarknad mm) i Uppsala som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här kommer vi löpande att presentera nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:
Partners:

Se filmen från tidigare års event här:

 

Mer från Fastighetssverige