Image
Lanthem tecknar nytt hyresavtal i Malmö.
Lanthem tecknar nytt hyresavtal i Malmö. Bild: Hemsö

Lanthem har tecknat hyresavtal med Forenede Care i Malmö

Uthyrning Lanthem, ett utvecklingsbolag som är samägt av Hemsö och Lantmännen Fastigheter, har tecknat ett 15-årigt hyresavtal med Forenede Care.
Publicerad den 12 September 2023

Uthyrningen avser ett nybyggt äldreboende på cirka 3 700 kvadratmeter för 54 boende i centrala Malmö, i ett attraktivt, ciytnära läge, nära centralstationen och Västra hamnen.
– Vi är glada över att inleda samarbete med Forenede Care i region Syd och att på så sätt få bidra till nya äldreboendeplatser centralt i Malmö. Boendet ligger i ett kvarter med service och många verksamheter, säger Robert Cardell, projektutvecklare på Hemsö.
– Vi är väldigt tacksamma över möjligheten att tillsammans med Lanthem nu kunna erbjuda ett toppmodernt äldreboende med närhet till såväl hav som stad. Nu gör vi skillnad för Malmö genom att erbjuda ett nytt alternativ för Malmös äldre och bidrar således till valfriheten. Vår känsla är att Neptunigatan 59 kommer tas emot väldigt positivt av både våra äldre och deras närstående, säger Pernilla Lidén, affärsområdeschef Sverige på Forenede Care.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Lantmännen Fastigheter AB på Branschguiden

Lantmännen Fastigheter ingår i Lantmännen, ett lantbrukskooperativ som ägs av 18 000 svenska lantbrukare med verksamheter i hela värdekedjan från jord till bord. Lantmännen Fastigheter är ett av Sveriges större fastighetsbolag med cirka 150 fastigheter på 80 orter. Fastigheterna är kommersiella lokaler som kontor, butiker, verkstäder, produktionslokaler och lager. Tillsammans med våra kunder skapar vi värde genom förvaltning, förädling och aktivt arbete med fastighetsportföljen.

Läs mer om Lantmännen Fastigheter AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Bilderna bakom kulisserna: Så ska legendarisk rockklubb bli galen golfklubb på 1 000 kvadrat

Uthyrning Olle Frandsen, en av grundarna till Underground Golf Club, möter upp på Fastighetssveriges reporter i den legendariska rockkonsertlokalen på Kaserntorget, mitt i den centrala smeten av Göteborg. Om en kort tid är det dock galen golf som ska fylla den 1 000 kvadratmeter stora lokalen. – Självklart ska vi behålla Sticky Fingers-skylten på något sätt, säger han.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige