Image

Lange: ”Jag har ett par spår”

Karriär Vid årsskiftet lämnar Magnus Lange alltså vd-posten på Cushman Wakefield. Han har ett par olika spår på vart han tar vägen, även om inget är klart ännu.
Publicerad den 8 September 2014
Magnus Lange. Bild: Cushman & Wakefield.
Magnus Lange.

- Helt klart är att jag inte kommer vara kvar inom Cushman Wakefield och att jag inte kommer att köra egen verksamhet, säger Magnus Lange.

Han säger att det är lite för tidigt att berätta om huvudspåret i sin fortsatta karriär.

- Jag kommer veta mer och kunna berätta om vart jag tar vägen ett par månader in på 2015. Jag kommer att slutföra alla uppdrag här och göra en snygg överlämning till det nya gänget, säger Magnus Lange.

Magnus Lange har jobbat på Cushman Wakefield sedan 1997.

Relaterade artiklar

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Investeringsstöden: Efter kritiken – potterna tas bort

Bostäder Nytt system för investeringsstöden. Bostadsministern kommenterar förändringarna för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY