Image
Lager 157 öppnar hos Atrium Ljungberg i Mobilia.
Lager 157 öppnar hos Atrium Ljungberg i Mobilia. Bild: Lager 157

Lager 157 öppnar hos Atrium Ljungberg

Uthyrning Atrium Ljungberg har tecknat hyresavtal med Lager 157. Modekedjan öppnar en närmare 1 800 kvadratmeter stor butik på Mobilia i Malmö våren 2025.
Publicerad den 23 Oktober 2024

Den tidigare textilfabriken Mobilia, från 1899, omvandlades på 1960-talet till köpcentrum. Nu utökas Mobilias utbud inom mode med butiken Lager 157 som öppnar intill torget i vår.

– Malmö är en viktig handelsstad för oss och med denna butik i Mobilia bryter vi ny mark in i stadsmiljön. Vi har alltid varit intresserade av Mobilia och blev väldigt glada när denna yta presenterades för oss, här kan vi verkligen skapa en fantastisk shoppingupplevelse för besökarna, säger Jonas Ivarsson, Chief of Growth på Lager 157.

Mobilia ägas och förvaltas av Atrium Ljungberg som är ett av Sveriges största fastighetsbolag. Utöver 110 butiker och restauranger finns numera 335 hyreslägenheter, förskolan Spinneriet, barnkulturhuset Funnys Äventyr och Nordisk Film Bio i kvarteret.

– Vi är väldigt glada att hälsa Lager 157 välkomna till Mobilia. Det är ett jättestarkt koncept som vi är övertygade kommer att uppskattas av våra kunder, säger Anders Murmark, fastighetschef på Atrium Ljungberg i Malmö.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Inför läslovet – här är vd:arnas boktips

Sverige Sedan 2016 är den gamla höstlovet i skolan fått ny skrud som läslovet, för att främja läsning bland barn och unga under lovet. När läslovet nu står för dörren har Fastighetssverige frågat vd:arna för en rad av branschens största bolag vad de läser och vilka böcker de vill rekommendera andra. Här är vd:arnas bokrekommendationer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige