Image
Kungsleden hyr ut 2 600 kvadratmeter till Ahlsell på Gärdet.
Kungsleden hyr ut 2 600 kvadratmeter till Ahlsell på Gärdet. Bild: Kungsleden

Kungsleden hyr ut på Gärdet

Uthyrning Kungsleden hyr ut 2 600 kvadratmeter till Ahlsell som öppnar en ny butik på Gärdet i Stockholm.
Publicerad den 17 Juni 2021

– Vi är glada att välkomna Ahlsell till våra lokaler på Tegeluddsvägen som nu kommer att anpassas efter deras verksamhet. Det är positivt att fler företag får upp ögonen för området Gärdet/Värtahamnen som genomgår en stor förvandling och som vi tror mycket på. Det är därför vi precis har flyttat vårt eget huvudkontor till området, säger Sven Stork, regionchef Stockholm.

Ahlsell flyttar in i fastigheten Stettin 5 som ligger på Tegeluddsvägen 82. Företaget är den ledande tekniska distributören i Norden inom installationsprodukter, verktyg och maskiner och har över 100 butiker i Sverige. Tillträdet är beräknat till mars 2022 och hyresavtalet löper till och med år 2027.
– Ahlsells långsiktiga satsning på butiksnätverket för professionella yrkeskunder fortsätter. För att ännu bättre kunna tillgodose våra kunders framtida behov utökar vi nu verksamheten ytterligare med en ny modern anläggning. Allt för att göra våra kunders vardag enklare, säger Claes Seldeby, vd Ahlsell Sverige AB.

Fastigheten Stettin 5 ingår i Kungsledens strategiska kluster Stockholm City Öst. Totalt äger Kungsleden fyra fastigheter i klustret med en kontorsyta på cirka 85 000 kvadratmeter.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Johan Almquist tar in Kiss och Abba i coworking-världen

Bolag Johan Almquist är ägare till och vd för coworkingaktören A house. Han har vad han själv kallar "en brokig bakgrund", vilket, enligt honom själv, beror på att han hela tiden gjort enbart saker som han tycker är roliga. Som, till exempel, att köpa rättigheterna till bandet Kiss hela musikkatalog. – Jag har gått efter vad som vore kul att lära sig och jag har också hela tiden haft en längtan efter att lära mig nya saker.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige