Image

Kungsleden hyr ut i Västberga

Uthyrning Kungsleden har tecknat ett treårigt avtal med Docu Solution om att hyra en kontors- och lagerlokal om 791 kvadratmeter i fastigheten Nattskiftet 15 i Västberga.
Publicerad den 24 November 2014
Annons
Image

Området Västberga är ett av södra Stockholms mest expansiva områden med fokus på kontors- och lagerlokaler samt bostäder. Läget invid Essingeleden och närheten till Midsommarkransen och Liljeholmen gör Västberga till ett attraktivt område för många bolag inom logistik och lagerhantering.

Gamla kontorsbyggnader såsom delar av Ericssons före detta huvudkontor längs Södertäljevägen byggs nu om till bostäder vilket bidrar till att industriområdet successivt utvecklas till en spännande stadsdel.

– Det är oerhört glädjande att Docu Solution valt att hyra lokaler av oss. Docu Solution är ett kundfokuserat bolag i en bransch under stor utveckling, vilket rimmar väl med den resa Kungsleden gör. Det är också roligt att se hur intresset för Västberga växer eftersom Kungsleden har flera fastigheter i området och därmed kan erbjuda våra hyresgäster olika lösningar i området, säger Fredrik Lindén, uthyrare på Kungsleden.

Docu Solution säljer kopiatorer, skrivare, kontorsmaterial och kaffemaskiner.
Lokalen som företaget ska hyra från och med 1 mars 2015 är på 791 kvadratmeter där cirka 50 procent av ytan är lagerytor. Docu Solution kommer att göra mindre ombyggnationer av lokalen för att passa deras behov.

– DocuSolution har funnits i Västberga under flera år och vi trivs väldigt bra med området och läget nära Stockholm och viktiga trafikleder. När vi letade ny lokal var det därför självklart att i första hand försöka hitta en flexibel och ändamålsenlig lokal i området. Kungsleden presenterade sitt bestånd i området och vi fastnade för lokalen på Drivhjulsvägen som erbjuder en bra mix av kontor och lager, säger Fredrik Lindström, vd, Docu Solution.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Kungsleden på Branschguiden

Kungsleden är en långsiktig fastighetsägare som tillhandahåller attraktiva, hållbara och funktionella lokaler som berikar människors arbetsdag. Vi skapar värde genom att äga, förvalta och utveckla kontor och andra kommersiella fastigheter i Stockholm och Sveriges övriga tillväxtregioner.

En stor del av våra fastigheter ligger samlade i attraktivt belägna kluster där vi även är med och påverkar hela områdets utveckling. Kungsledens mål är att leverera attraktiv totalavkastning på våra fastigheter och till aktieägarna. Kungsleden är noterat på Nasdaq Stockholm Large C...

Läs mer om Kungsleden på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De ökade hyresintäkterna mest under första halvåret

Lista Fastighetssverige har tittat närmare på de noterade fastighetsbolagens hyresintäkter under det första halvåret 2022 för att få reda på vilka tungviktare som ökat intäkterna mest jämfört med motsvarande period 2021. Här är hela listan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige