Image

Kungsleden hyr ut i Södertälje

Uthyrning Kungsleden hyr ut 1 000 kvadratmeter till Kronofogden och 235 kvadratmeter till teknikkonsulten Structor i fastigheten Enen 10 i Södertälje.
Publicerad den 14 Juni 2017
Enen 10 i Södertälje. Bild: Kungsleden
Enen 10 i Södertälje.

Kronofogden hyr två våningsplan högst upp i den nyrenoverade fastigheten. Hyresavtalet löper över sex år med tillträde i januari 2018.

– Vi är glada att vi kunde erbjuda Kronofogden fina och moderna lokaler. Vi önskar dem hjärtligt välkomna som hyresgäster och stort lycka till, säger Frida Stannow Lind, chef fastighetsutveckling på Kungsleden.

Structor Södertälje är ett helt nystartat teknikkonsultbolag som tillhör Structorgruppen. I Enen hyr de 235 kvadratmeter på plan tre och tillträder lokalerna den första september 2018.

– Vi letade efter moderna lokaler centralt beläget i Södertälje. Kungsleden kunde erbjuda oss en väldigt fin och väl anpassad lokal för vår verksamhet. Lokalerna är nyrenoverade med utsikt över de centrala delarna av Södertälje och ligger bra till nära kollektivtrafiken, vilket är bra både ur ett kundperspektiv och ett miljöperspektiv, säger Maria Kavcic på Structor Södertälje.

– Vi välkomnar Structor till Enen och Kungsleden, vi hoppas att de kommer trivas i sina nya fina lokaler, säger Frida Stannow Lind.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Insatsteam ska lösa bostadsbyggandet i nyindustrialiseringsorter

Bostäder Fyra bostadsministrar, 3,5 år som samordnare och varav ett år som utredare – nu kommer förslagen från den statliga utredaren för hur bostadsbyggandet ska öka. Rapport från ett skeende är namnet som utredare Peter Larsson gett utredningen om hur samhällsbyggandet i Norrbottens och Västerbottens län ska öka och strukturella hinder minska. Tre förslag är redan under beredning och nu kommer fler förslag på hur aktörerna ska samordnas för att säkra befolkningsförsörjningen ska gå i rätt takt för den gröna industrins framfart.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige