Image

Kungsleden förstärker i Göteborg

Karriär Kungsleden har anställt Tommy Leckborn som förvaltare med fokus på uthyrning och utveckling i Göteborgsregionen.
Publicerad den 24 Augusti 2012
Tommy Leckborn. Bild: Kungsleden. Bild: Kungsleden
Tommy Leckborn. Bild: Kungsleden.

Leckborn har tidigare jobbat med uthyrning av Ytterbyggs bestånd i Kungälv, Göteborg och Mölndal.

Tommy kommer initialt att arbeta med Kungsledens bestånd i Kungsbacka. Målsättningen är bland annat att påskynda uthyrningen av de vakanser som uppstod efter Kungsbacka Graphics konkurs.

Kungsleden äger och förvaltar 75 fastigheter i Region Väst till ett värde av cirka 2,7 miljarder kronor.

Kungsledens hyresmarknad i västra Sverige är stabil med ett sedan årsskiftet stadigt ökande intresse för bolagets vakanta lokaler. Den ekonomiska vakansen för Kungsleden i västra Sverige är i huvudsak koncentrerad till ett fåtal projektfastigheter.

- Vi tror att rekryteringen av Tommy stärker vår kompetensbas och skapar än bättre förutsättningar att ta hand om befintliga och nya hyresgäster. Vi står nu väl rustade att möta de utmaningar och möjligheter vi ser framför oss i väst, säger Nicklas Arfvidsson, Kungsledens regionchef i Göteborg.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige