Image

KPMG flyttar sitt huvudkontor till Klara C

Uthyrning KPMG flyttar sitt huvudkontor till Vasakronans projektfastighet Klara C på Vasagatan 16 i Stockholm.
Publicerad den 4 Juni 2015
Annons
Image
KPMG flyttar till Klara C. Bild: Vasakronan
KPMG flyttar till Klara C.

KPMG har tecknat ett sjuårigt kontrakt om 8 300 kvadratmeter.

Klara C genomgår för närvarande en totalrenovering och intresset för fastigheten är, på goda grunder, mycket stort. Fastigheten erbjuder kontorslokaler, restauranger och butiker i toppstandard och med omedelbar närhet till alla tänkbara kommunikationer.

- Klara C är en fin produkt och vi för diskussioner med flera intressenter. Att KPMG nu valt Klara C är så klart väldigt kul. Tillsammans har vi tagit fram en kontorslösning som kommer att stötta deras arbetssätt och fungera optimalt för deras behov och verksamhet, säger Per Thiberg, chef fastighetsutveckling och uthyrning.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

KPMG på Branschguiden

Bygg- och fastighetsmarknaden är i förändring. Utvecklingen aktualiserar nya frågeställningar. Utifrån vår erfarenhet som revisorer och rådgivare till branschen bidrar vi till att utveckla våra kunders affärer. Vår styrka är vårt nätverk av svenska och internationella specialister inom bygg- och fastighetsbranschen.

Intresset för bygg- och fastighetsmarknaderna ökar. Den historiskt höga avkastningen från fastighetsinvesteringar attraherar investerare. Marknaden internationaliseras snabbt. Riskvilligt kapital söker sig till allt fler och allt mer transparenta nationella m...

Läs mer om KPMG på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY