Image

Kontorshotell utökar på Telefonplan

Uthyrning Kontorshotellet Kolonien utökar på Telefonplan och erbjuder plats för fler småföretag inom design, form och kommunikation. Sedan starten 2008 har företaget åttadubblat sin verksamhet och rymmer idag cirka 60 företag. Vasakronan hyr nu ut ytterligare 1 300 kvadratmeter till Kolonien vars hela kontor nu omfattar 2 600 kvadratmeter.
Publicerad den 15 April 2011
Annons
Image

Kontorshotellet Kolonien erbjuder en kreativ arbetsmiljö för företag och frilansare inom design, form och kommunikation. Grundtanken var att skapa en mötesplats som genererar samarbeten mellan små företag och ger dem möjlighet att arbeta tillsammans i större projekt. Något som fallit så väl ut att man nu utökar sin yta med ytterligare 1 300 kvadratmeter.
- Vi är glada att Kolonien väljer att expandera i Vasakronans lokaler. Kolonien är en mycket viktig aktör som bidrar till att ge Telefonplan en tydlig prägel av kreativitet och nyskapande, säger Dag Levander, fastighetschef på Vasakronan.

Sedan Kolonien öppnade 2008 har företaget åttadubblat sin verksamhet varje år. Antalet företag är idag ett sextiotal. Och ännu fler står på kö för att få plats.
- I takt med att fler företag flyttar till Kolonien så ser vi att affärerna mellan ”Kolonisterna” tar ordentlig fart. Här pågår en ständig dialog som föder nya idéer och samarbeten, säger Fredrik Helgöstam, vd på Kolonien.


Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Corem laddar förvärvsbössan

Bolag Coronapandemin fortsätter att sprida oro världen över och Corem påverkas av osäkerheten, men bedömer sig stå väl rustat och ha goda framtidsutsikter. Företaget har en stark balansräkning, låg belåningsgrad, en bra mix av hyresgäster och fastigheter i attraktiva lägen på tillväxtorter. Företagets vd Eva Landén berättar för Fastighetssverige hur de arbetar med förvärv.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY