Image
Susanne Åhlén och Håkon Hansen.
Susanne Åhlén och Håkon Hansen. Bild: Fasticon Kompetens

Kompetens – trender och utmaningar

Fastighetsmarknadsdagen Skåne Kompetensbristen är en av bygg- och fastighetsbranschens absolut största utmaningar, och än större blir den framöver med tanke på alla infrastruktur- och bostadsprojekt som ska genomföras. På Fastighetsmarknadsdagen Öresund berättar Susanne Åhlén och Håkon Hansen från Fasticon Kompetens om de aktuella kompetenstrenderna i branschen.
Publicerad den 9 Augusti 2017

Fastighetsmarknadsdagen Öresund hålls på Malmö Live den 24 augusti – ett högaktuellt seminarium om fastighetsmarknaden i den svenska delen av Öresundsregionen.

Kompetensproblematiken är en fråga som berör alla i branschen och Fasticon Kompetens, som är specialiserat mot kompetensförsörjning i samhällsbyggnadssektorerna har bra koll på läget och framtiden ser ut.

På fastighetsmarknadsdagen Öresund berättar Susanne Åhlén, vd, och Håkon Hansen, regionchef, om de aktuella nationella och regionala trenderna.

Du anmäler dig till seminariet här och du ser programmet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetsmarknadsdagen Skåne 2023

Var: Malmö Live, Dag Hammarskjölds torg 2, Malmö

När: 7 september 09.00–16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Fastighetsmarknadsdagen Skåne är ett heldagsseminarium om fastighetsmarknad, näringslivsutveckling och framtiden i Skåne.

Under seminariet avhandlas ett stort antal aktuella ämnen om den kommersiella fastighetsmarknaden som hjälper dig att ta rätt beslut i framtiden.

Du kan följa framväxten av årets seminarium på den här sajten – här presenterar vi nya programpunkter och nyheter relaterade till eventet.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:Partners:

Se en film från ett tidigare event här:
 

Mer från Fastighetssverige