Image

KLP anställer och öppnar kontor i Stockholm

Bolag KLP Fastigheter öppnar i maj ett eget kontor i Stockholm. Tre personer har anställts.
Publicerad den 9 April 2013

Satsningen sker mot bakgrund av de förvärv som bolaget gjort under senare år och den satsning som fortsatt avses att göras på den svenska marknaden. KLP anställer därför ett antal nya medarbetare.

KLP har anställt Sebastian Pammer som förvaltare, tidigare Ica Fastigheter, Mats Höjdén som driftchef, tidigare Statens Fastighetsverk och Dalkia samt Richard Unger som fastighetstekniker, tidigare Vasakronan. Samtliga påbörjar sina anställningar under våren.

- Det är väsentligt att när fastighetsbetåndet nått en sådan omfattning att vi fullt ut kan möta kravet från våra hyresgäster i de högklassiga fastigheter vi har att förvalta. Vår bedömning är att vi bäst gör det genom en egen organisation, säger Anette von Mentzer, fastighetsdirektör på KLP Fastigheter och ansvarig för den svenska verksamheten.

KLP:s kontor kommer att ligga i en egen fastighet på Birger Jarlsgatan.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Baldertopparna häktade – insiderhärvan växer i omfång

Bolag Under fredagen hölls häktningsförhandlingar mot Baldertopparna Marcus Hansson och Magnus Björndahl som misstänks för grovt insiderbrott. Båda männen nekar till brott men häktades på sannolika skäl efter förhandlingarna. Totalt är hela elva personer misstänka i insiderhärvan bekräftar åklagaren för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY