Image

Klövern köper för 300 miljoner i Sollentuna

Transaktioner Klövern köper en fullt uthyrd fastighet i Sollentuna för 300 miljoner kronor.
Publicerad den 3 Juli 2015
Annons
Image

Största hyresgäster i den fullt uthyrda fastigheten Malten 1 är Pfizer och BMW, som står för cirka 70 procent av hyresvärdet.

Den uthyrningsbara ytan uppgår till cirka 13 300 kvadratmeter och består mestadels av kontor.

Säljare är Capman och deras rådgivare har varit JLL.

Tillträde sker den 1 september.

Relaterade artiklar

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De ökade hyresintäkterna mest under första halvåret

Lista Fastighetssverige har tittat närmare på de noterade fastighetsbolagens hyresintäkter under det första halvåret 2022 för att få reda på vilka tungviktare som ökat intäkterna mest jämfört med motsvarande period 2021. Här är hela listan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige