Image

Klövern hyr ut stort i Kista

Uthyrning Klövern tecknar ett 15-årigt hyresavtal med Nordic Choice Hotels i Kista. Uthyrningen omfattar cirka 6 800 kvadratmeter.
Publicerad den 8 Mars 2016

Avtalet, som är villkorat av att bygglov erhålls, omfattar hotellyta i fastigheten Knarrarnäs 4 som är belägen centralt i Kista, alldeles i närheten av Kista Galleria.

Fastigheten kommer att totalrenoveras i samarbete med Nordic Choice Hotels och tillför ytterligare stadsmässiga kvaliteter samt liv och rörelse till Kista CBD. Hotellet, under varumärket Comfort Hotel, kommer att ha cirka 200 rum. Inflyttning är beräknad till det tredje kvartalet 2017.

– Comforts dna är att utmana det etablerade och vara lite av en rebell, precis som Kista. Comfort och Kista hör ihop och jag är glad över att vi äntligen får chansen att tillsammans locka alla som är unga till sinnet till området, säger Katalin Paldeak, Chief Operating Officer för Nordic Choice Hotels.

Klövern kommer i samma fastighet även att öppna ett kontorshotell på cirka 1 100 kvadratmeter under det egna varumärket First Office. I dagsläget har First Office 58 kontorshotell i 17 städer och är i och med det troligtvis Sveriges största kontorshotellkedja.

– Vi ser med glädje fram emot att få välkomna Nordic Choice Hotels som hyresgäst i Kista. Hotellet, inklusive restaurang, kommer tillsammans med öppnandet av ännu ett First Office att på ett positivt sätt bidra till utvecklingen av Kista CBD., säger Klöverns VD Rutger Arnhult.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige