Image

Klövern hyr ut i Västerås

Uthyrning Klövern har tecknat ett tioårigt hyresavtal med Swedbank avseende cirka 1 100 kvadratmeter i den nya byggnaden S7 som nu uppförs vid centralstationen i Västerås.
Publicerad den 30 Januari 2017
Annons
Image
Sigurd 7 i Västerås. Bild: Archus
Sigurd 7 i Västerås.

Utöver avtalet med Swedbank har ett sexårigt hyresavtal tecknats med AB Arvid Svensson avseende hela det översta våningsplanet på cirka 300 kvadratmeter medan Klöverns egen kontorshotellkedja First Office kommer att öppna upp ett nytt kontorshotell på drygt 500 kvadratmeter i byggnaden. Inflyttning för dessa tre hyresgäster beräknas ske i mars 2018.

Sedan tidigare har Nordic Choice Hotels tecknat ett 15-årigt avtal avseende cirka 4 000 kvadratmeter i S7. Hotellet, som beräknas öppna under första kvartalet 2018, kommer att ha cirka 150 rum fördelat på sex våningsplan plus restaurang och lobby på entréplanet.

Av totalt cirka 6 700 kvadratmeter kontorsytor i S7 återstår nu bara runt 800 kvadratmeter att hyra ut.

– Det är roligt med det stora intresset för nybyggda kontorslokaler i området kring centralstationen. Jag hoppas att vi snabbt kan komma igång med nästa etapp då vi har många intressanta dialoger kring de kvarvarade ytorna, säger Kristina Carlsson, uthyrare på Klövern.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Massot laddad inför Karlastadens utveckling: "En ny mittpunkt"

Bolag Daniel Massot är personen som ska leda utvecklingen av den nya stadsdelen Karlastaden på Lindholmen i Göteborg. För Fastighetssverige berättar han vad som lockade med rollen, vad han ser fram emot med projektet och hur man ska tackla byggutmaningar så som ökande priser och störningar i leveranskedjor.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige