Image
Roy Fares Mr Cake kommer till Göteborg och Novi, med Jimmy Ronstad som regionansvarig.
Roy Fares Mr Cake kommer till Göteborg och Novi, med Jimmy Ronstad som regionansvarig. Bild: Mr Cake / Novi

Kändis-café kommer till Göteborg

Uthyrning Roy Fares och Mattias Ljungbergs Mr Cake öppnar sitt första café i Göteborg, hos SEB Trygg Liv och Novi vid Skeppsbron.
Publicerad den 18 Februari 2019

Mr Cake har tecknat ett hyreskontrakt om 740 kvadratmeter vid Skeppsbron.

– Vi är otroligt glada att ha Mr Cake som ny hyresgäst vid Skeppsbropiren. I och med färdigställandet av Stenpiren och resecentrum så har Skeppsbron blivit en knutpunkt där massor av människor passerar dagligen. Mr Cakes etablering kommer att höja intresset för området ytterligare och locka till sig alla sötsugna göteborgare, säger Jimmy Ronstad, regionansvarig på Novi Real Estate.

– Vi är jätteglada och peppade över att vår andra enhet blir i Göteborg. Efter den fina responsen vi fick när vi släppte nyheten så kliar det i fingrarna att få öppna upp och köra igång. Vi tror stenhårt på stenpiren där vi ska öppna Mr Cake och tillsammans med Novi tror vi att detta kommer bli en mycket populär destination för göteborgarna framöver. Kan bara tänka mig hur fint det är på sommaren med nära till vatten och alla båtar som passerar, säger Roy Fares, grundare, Mr Cake.

För uthyrningen stod Colliers International.
- Det är roligt att få etablera ett koncept som inte finns i Göteborg sedan tidigare. Att det sedan är Mr Cake, som är ett så genomarbetat och inspirerande cafékoncept göra det hela ännu roligare. Jennifer Eriksson har varit ansvarig för projektet för Colliers räkning. Hon sammanförde Mr Cake med Novi Real Estate, förvaltare av fastigheten på Stenpiren, vilket blev en klockren matchning. Vi önskar Mr Cake välkomna till västkusten, jag är övertygad om att Göteborg kommer att ta emot dom med öppna armar, säger Rozana Eriksson Yevno, Director Colliers Leasing.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige