Image
Johan Knaust.
Johan Knaust. Bild: K2A

K2A förvaltar åt SPG i Tumba

Bolag K2A Knaust & Andersson Fastigheter har tecknat ett förvaltningavtal med Scandinavian Property Group, SPG gällande 150 bostäder, två lokaler och ett parkeringshus i Tumba, söder om centrala Stockholm.
Publicerad den 3 April 2024

Uppdraget omfattar ansvar för drift, skötsel, tillsyn och löpande underhåll såväl som uthyrning av lägenheter och parkeringsplatser. Den aktuella fastigheten ligger i Fågelbyn, ett nyutvecklat område i Tumba.
– Att fler bolag vänder sig till oss för förvaltningsuppdrag är ett styrkebesked för vår förvaltningsorganisation och den offensiva uthyrning vi arbetar med. Vi ser fram emot att samarbeta med SPG, vars bostäder i Tumba är i toppskick och blir ett bra komplement till våra populära lägenheter i Vega i Haninge, säger Johan Knaust, vd på K2A.

K2A:s uthyrning lutar sig mot en egen bostadskö bestående av över 125 000 personer och ett aktivt uthyrningsarbete som skapar låga vakanser. När Fastighetssverige listade de noterade fastighetsbolag som 2023 lyckats bäst med sin uthyrning hamnade K2A på tredje plats bland fastighetsbolag på large- och mid cap-listorna som uppger uthyrnings- eller vakansgrad i sina årsbokslut.
– Förvaltningsavtalet med K2A är ett viktigt steg för oss i att säkerställa en förstklassig boendemiljö för våra hyresgäster i Fågelbyn. Vi är glada över att samarbeta med K2A, ett företag med gedigen erfarenhet och kompetens inom fastighetsförvaltning, och vi ser fram emot att tillsammans skapa en trivsam och trygg miljö för våra hyresgäster, säger Björn Alexanderson, Head of Investment & Asset Management på Scandinavian Property Group.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

K2A på Branschguiden

K2A är en snabbt växande och långsiktig fastighetsägare som utvecklar hyresbostäder och samhällsfastigheter för egen förvaltning. Vår inriktning är välplanerade, yteffektiva hyresbostäder för alla typer av boenden i Sverige där efterfrågan är hög. Vi bygger Svanenmärkta hus i svenskt trä – ett förnybart material som används i en effektiv industriell process där vi tar ansvar från naturens egen produktion till färdig bostad. Det gör oss till det gröna fastighetsbolaget. En position vi är stolta över att förvalta och utveckla.

K2A är en modern version av den ga...

Läs mer om K2A på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige