Image
Jollyroom öppnar i Kungens kurva.
Jollyroom öppnar i Kungens kurva. Bild: Jollyroom

Jollyroom öppnar i Kungens kurva

Uthyrning Jollyroom har tecknat avtal med Bonnier Fastigheter för att öppna upp sin andra fysiska butik – denna gång i Stockholm i Sveriges största handelscentrum Kungens kurva.
Publicerad den 24 Juni 2020

Jollyroom slår upp portarna till sin andra fysiska butik på 1 700 kvadratmeter på Dialoggatan 6, Kungens kurva i Stockholm. E-handelsföretaget Jollyroom har sedan starten 2010 haft en expansiv tillväxt inom barn- och babyprodukter på nätet. Just nu är de Nordens största barn- och babybutik på nätet, men det långsiktiga målet är att bli störst i Europa.
– Jollyroom är och kommer alltid att vara en e-handlare, men vi ser butiken som ett fint komplement där vi kan erbjuda mer expertis och vara mer personliga med kunden. I vår butik på Dialoggatan 6 i Stockholm kommer vi därför att skapa ett servicecenter för att hjälpa våra kunder att navigera i produktdjungeln, oavsett om det gäller val av barnvagn eller vilken typ av leksak som lämpar sig för deras nyblivna femåring. Dessutom är vi unika eftersom det både går att köpa produkter i butiken, men du har även tillgång till ett megasortiment online som går att beställa i butik och levereras direkt hem till dig, säger David Smedman, ansvarig för Jollyrooms butiksetablering.

Det är ihop med fastighetsägaren Bonnier Fastigheter som Jollyroom öppnar sin första fysiska butik i Stockholm och blir en del av Orangeriet vid Kungens kurva. Cirka 20 miljoner människor besöker Kungens Kurva årligen och handelsdestinationen bedöms öka i betydelse i takt med att regionen växer ytterligare och Förbifart Stockholm blir klar. Bonnier Fastigheter erbjuder en kommersiell yta där många barnfamiljer rör sig samt en plats i Kungens kurva som blir mer central i och med förbifarten samt den nya entrén till handelsplatsen.
– Vi på Bonnier Fastigheter är övertygade om att framtidens handel kommer bestå av stark grund i e-handel och fysiska butiker som ett fint komplement som service till sina kunder. Därför är vi oerhört glada och ser enorm potential i att Jollyroom öppnar en av Stockholms största barn- och babybutiker som vi definitivt tror kommer att kunna gynna hela handelscentrumet, säger Sara Olsson, uthyrningsansvarig på Bonnier Fastigheter.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Bonnier Fastigheter utvecklar, äger och förvaltar kommersiella fastigheter i Stockholmsregionen. Bonnier Fastigheter, som är helägt av familjen Bonnier, bildades 1985. I centrala lägen förvaltas välkända fastigheter som är en del av Stockholms stadsbild. I expansiva lägen utvecklas fastigheter, kvarter och områden att bidra till utvecklingen av en modern levande stad. Fastighetsbeståndet omfattar en total yta av ca 300 000 m².

Läs mer om Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Sannolikt med sprickande bostadsbubbla: "Politiken måste desarmera krisen"

Bostäder Hur måste eller bör bostadspolitiken förändras och vad är solidarisk bostadspolitik? Det har en grupp på sex forskare har kartlagt i boken "Kris i bostadsfrågan". Fastighetssverige ringde upp en av forskarna för att höra vad de kommit fram till.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige