Image

JLL rekryterar senior värderare

Karriär JLL rekryterar Duncan Sunter som senior värderare. Han kommer senast från rollen som värderingschef på Cushman & Wakefield.
Publicerad den 25 Juni 2015
Duncan Sunter. Bild: JLL
Duncan Sunter.

Duncan Sunter har 25 års erfarenhet i fastighetsbranschen och har mycket stor värderingserfarenhet från de nordiska länderna samt Tyskland. Han är en av ytterst få värderare i Sverige som är Hypzert-certifierad, något som många tyska banker kräver.

Senast kommer Duncan Sunter från en roll som värderingschef på Cushman & Wakefield och har tidigare bland annat innehaft rollen som värderingschef på CBRE.

- Vi är oerhört glada att knyta Duncan till oss, som med sin bakgrund och erfarenhet passar mycket väl in i vår satsning inom affärsområdet värdering. Vårt fokus på att växa inom värdering har mottagits väl av marknaden och vi har visat att vi kan leverera kvalificerade värderingar genom det team som redan är på plats, så jag ser mycket positivt på framtiden, säger Patrik Löfvenberg, värderingschef JLL Sverige.

Duncan Sunter tillträder befattningen som senior värderare den 13:e augusti.

Relaterade artiklar

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

"Låg aktivitet på transaktionsmarknaden – men fortfarande mycket kapital som kommer fortsätta investera"

Bolag CBRE stärker sin rådgivningsverksamhet med Daniel Hummel som ny vd för den svenska verksamheten. För Fastighetssverige berättar han om nya tjänsten på CBRE, återkomsten till fastighetsbranschen och ger sin syn på transaktionsmarknaden 2024.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige