Image

JLL Leasing förstärker inom logistik

Karriär JLL rekryterar Fredrik Jagersjö, närmast från Colliers International, till sitt Göteborgskontor.
Publicerad den 20 November 2014
Fredrik Jagersjö. Bild: JLL
Fredrik Jagersjö.

Med erfarenhet av uthyrning inom industri- och logistik segmentet stärker han JLL:s befintliga uthyrningsverksamhet.

- Fredrik har god insyn i och erfarenhet av vad industriella kunder söker i den optimala lokalen för sin verksamhet. Vi ser fram emot att kunna erbjuda hans expertis som en del av vårt redan mycket uppskattade leasingteam, säger Robert Bolmgren, chef för JLL Leasing.

Fredrik Jagersjö har sedan 2011 arbetat som projektledare för uthyrning gentemot industri och logistik på Colliers. Dessförinnan var han verksam inom logistiska frågor för transportjätten DHL, en tjänst han rekryterades till efter att avslutat sin ingenjörsutbildning med inriktning mot just logistik.

- JLL är en ledande aktör inom fastighetsrådgivning och det känns mycket bra att kunna ta nästa steg i karriären i en miljö där jag omges med så pass mycket kompetens och erfarenhet. Att jag dessutom kan göra allt detta i min hemstad Göteborg ser jag som en fin bonus, säger Fredrik Jagersjö.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Här vill Niam växa i Norge

Bolag Niam har adderat ytterligare en marknad till sin norska portfölj. Torstein Bomann-Larsen, Associate Director Transactions Norway på Niam, berättar för Fastighetssverige hur man ser på Bergenmarknaden, den nya investeringen samt var i Norge de letar efter nya investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY