Image

Jessica Ekmark åter till AG Advokat – inträder som delägare 2020

Bolag Jessica Ekmark återvänder till AG Advokat under oktober 2018. Hon arbetar med fastighets- och hyresrättslig rådgivning i AG:s hyresrättsgrupp och kommer från 1 januari år 2020 att inträda som ny delägare i byrån.
Publicerad den 26 Oktober 2018
Jessica Ekmark. Bild: AG Advokat
Jessica Ekmark.

– Med Jessicas bakgrund i AG:s hyresverksamhet och de erfarenheter som hon tillägnat sig som bolagsjurist ser vi henne som ett mycket värdefullt tillskott till AG:s kompetens inom hyresjuridik och dess beröring med entreprenad och transaktion, säger Rickard Zamuhl, delägare och ansvarig för hyresverksamheten.

– Det känns otroligt spännande att återigen vara en del av AG, en av de absolut främsta advokatbyråerna inom kommersiell hyresrätt. Hyresrättsgruppen är ett mycket kompetent och prestigelöst team som arbetar hårt för att leverera bästa resultat. Jag ser fram emot att i AG:s utmanande miljö medverka i byråns fortsatta utveckling, säger Jessica Ekmark.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

AG Advokat på Branschguiden

AG Advokat är en affärsjuridisk byrå med spetskompetens mot fastighetsbranschen och entreprenadsektorn.
Med mer än 30 års erfarenhet och över 60 jurister erbjuder vi djupgående branschkunskap och lämnar rådgivning med fokus på affärsmässiga lösningar. Vi gör det komplexa enkelt. Oavsett om det avser tidiga skeden, projekt, byggande, hyra, transaktion, finansiering, offentlig upphandling, avtal eller tvist är vi en självklar samarbetspartner. AG Advokat är en av Sveriges främsta advokatbyråer inom våra verksamhetsområden, med flera omnämnanden hos svenska och internation...

Läs mer om AG Advokat på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Bara förlorare på september-börsen

Lista Trots en väldigt positiv avslutningsdag på månaden är det rött över hela brädet för de noterade fastighetsbolagen under september, där vissa bolag fått se kursras på över 30 procent. Här presenterar Fastighetssverige en lista över hur bolagen tappade på börsen under september.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige