Image

Jernhusen rekryterar från Wihlborgs

Karriär Jernhusen stärker organisationen i Malmö genom att rekrytera Andreas Ivarsson som ny regionchef för affärsområde stadsprojekt. Tidigare regionchefen Rolf Larsson går vidare i en ny nationell roll som affärsstrateg inom stadsutveckling.
Publicerad den 21 November 2017
Andreas Ivarsson. Bild: Jernhusen
Andreas Ivarsson.

Andreas Ivarsson, som börjar på Jernhusen vid årsskiftet, kommer närmast från Wihlborgs fastigheter men har också varit marknadsområdeschef för Malmö på Skandia fastigheter.

– Jag är mycket glad att Andreas kommer med sin gedigna ledarerfarenhet och kompetens inom fastighets- och stadsutveckling i Öresundsregionen. Det kommer bidra till den fortsatta utvecklingen av våra projekt i Skåne, säger Ann Wiberg, chef för affärsområde stadsprojekt.

I Malmö är Jernhusen i en intensiv fas i utvecklingen av Centralstationsområdet där bygget av nya kontorshuset Foajén precis startat. I den nya stadsdelen Södra Nyhamnen planeras också för nya bostads- och kontorsfastigheter samt en ny domstolsbyggnad.

– Att få verka inom de kanske mest attraktiva markområdena i Sverige i stationsnära lägen och tillsammans med övriga teamet driva stadsutveckling med långsiktighet och affärsmässighet som ledord ska bli mycket inspirerande. Med resenären i fokus investerar Jernhusen i Sveriges attraktivaste lägen och det känns som en stor förmån att få ta en aktiv och drivande roll i detta viktiga arbete, säger Andreas Ivarsson.

Tidigare regionchef Rolf Larsson tillträder en ny nationell roll som affärsstrateg inom stadsutveckling.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige