Image

Interflora väljer Alvik för sitt huvudkontor

Uthyrning Interflora etablerar sitt huvudkontor hos Anders Bodin Fastigheter på Alviks torg.
Publicerad den 14 September 2017
Annons
Image
Interflora etablerar huvudkontor. Bild: JLL
Interflora etablerar huvudkontor.

– Vi är väldigt glada över att kunna erbjuda Interflora de lokaler som deras huvudkontor efterfrågar, säger Kristina Nirvin, marknadschef för Anders Bodin Fastigheter.

– Fastigheten på Alviks Torg passar våra behov på ett mycket bra sätt och vi ser fram emot att flytta in, säger Nina Lindvall, vd på Interflora.

Marie Meyer på JLL har varit uthyrningsansvarig på uppdrag av Anders Bodin Fastigheter.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Hon föreslås bli ny vd för Stockholmshem

Bolag Nuvarande vd:n Anette Sand ska gå i pension vid årsskiftet – nu kan Fastighetssverige berätta vem som föreslås bli hennes ersättare.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige