Image
Ingram Micro flyttar till Gate 01.
Ingram Micro flyttar till Gate 01. Bild: Cushman & Wakefield

Ingram Micro flyttar till Gate 01

Uthyrning Ingram Micro Sverige flyttar till nya kontor i Stockholm. Valet faller på Gate 01 i Frösundavik som ägs av Mengus. Kontoren omfattar totalt en yta på 755 kvadratmeter. Cushman & Wakefield bistår Ingram Micro med hyresgästrådgivning och projektledning.
Publicerad den 28 Mars 2023

Ingram Micro är en amerikansk distributör av produkter och tjänster inom informationsteknologi. I Stockholm flyttar Ingram Micro in till Gate 01 i Frösundavik.
– Ännu ett fint samarbete tillsammans med Ingram Micro som visar på Cushman & Wakefields styrka inom hyresgästrådgivning, projektledning och workplace strategi, säger Marcus Sjöström, hyresgästrådgivare på Cushman & Wakefield.
– Fantastiskt roligt att få möjlighet att hjälpa Ingram Micro med lokaler i Stockholm och se till att deras vision blir verklighet, säger Ewa Hellströmer, projektledare på Cushman & Wakefield.
– Vår nya lokal i Stockholm är ett led i vårt arbete att bygga vårt varumärke men även profilera oss bland våra medarbetare som en modern arbetsgivare med lokaler anpassade för det hybrida arbetssättet. Med ett attraktivt läge nära många av våra leverantörer och partners ser vi mycket fram emot att välkomna dem och framför allt våra medarbetare till vårt nya fina kontor, säger Christer Eklund, vd för Ingram Micro.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Södra Änggården förvandlas från industriområde till bostadsområde

Bygg/Arkitektur Södra Änggården är en ny, stor stadsdel i Göteborg som utvecklas just nu. Sex olika byggaktörer är involverade i projektet, ett projekt som hålls ihop av Development Partner. För vd Marcus Jonsson, som varit involverad sedan 2017, har det varit en resa genom pandemi, lågkonjunktur och byggkris.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige