Image

Ilija köper 750 lägenheter

Transaktioner Ilija Batljans Samhällsbyggnadsbolaget köper 750 lägenheter på västgötaslätten.
Publicerad den 26 Maj 2016
Ilija Batljan. Bild: Nicklas Tollesson
Ilija Batljan.

Enligt Skövde Nyheter har Samhällsbyggnadsbolaget köpt Bygg-Fast Fastigheter i Skaraborg.

I Skara handlar det om 430 lägenheter och ett 40-tal affärslokaler, i Falköping om 62 lägenheter och 13 affärslokaler samt i Tidaholm 240 lägenheter i bostadsområdet Stensiken, skriver Skövde Nyheter.

- Samtliga anställda följde med i övergången och det enda våra hyresgäster kommer märka av är att de kommer se en annan logga, säger Bygg-Fasts Per-Olof Andersson till Skövde Nyheter.

- Vi har bra och duktig personal och är ett väl fungerande bolag. Jag har stort förtroende för att Ilija kommer att fortsätta utveckla och bibehålla lönsamheten i bolaget.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Allt om Skanskas jättesatsning på förvaltningsfastigheter

Bolag Skanska breddar verksamheten och adderar ett förvaltningsben som ska nå upp i 12–18 miljarder kronor. Claes Larsson, Executive Vice President och ansvarig för Skanskas kommersiella fastighetsutveckling, berättar för Fastighetssverige om satsningen, målsättningen, vilken typ av fastigheter som kommer hamna i det nya bolaget, synergieffekterna och hur det kommer utveckla Skanska som bolag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY