Image

Ica Fastigheter ändrar organisationen

Bolag Ica Fastigheter och Ica Fastigheter Sverige slås samman. Sammanslagningen av den svenska verksamheten görs med anledning av att hela den norska fastighetsportföljen kommer att säljas. Lena Boberg fortsätter som vd för Ica Fastigheter AB och får ett utökat operativt ansvar.
Publicerad den 14 Januari 2016
Lena Boberg fortsätter som vd på Ica Fastigheter AB med ett utökad operativt ansvar. Bild: Ica Fastigheter
Lena Boberg fortsätter som vd på Ica Fastigheter AB med ett utökad operativt ansvar.

I samband med sammanslagningen lämnar Michael Johansson rollen som vd för Ica Fastigheter Sverige. Lena Boberg fortsätter som vd för Ica Fastigheter AB med ett utökat operativt ansvar även för den svenska fastighetsverksamheten.

- Sedan 2009 har Michael Johansson varit vd för Ica Fastigheter Sverige och lett bolagets utvecklingsresa och levererat goda resultat. Jag vill rikta ett stort tack till Michael Johansson och önskar honom lycka till i framtiden, säger Lena Boberg, vd för Ica Fastigheter.

Michael Johanssons sista arbetsdag på Ica blir den 29 februari.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

ChatGPT: "Proptech kommer revolutionera fastighetsbranschen"

Teknik "Den svenska fastighetsbranschen befinner sig för närvarande i en mycket aktiv fas." Så beskriver ChatGPT alltså läget just nu i fastighetsbranschen – sannolikt en bild som inte alla skulle känna igen sig i. Fastighetssverige bestämde sig för att ta reda på vilka andra insikter AI-assistenten har om den svenska fastighetsbranschen och framtiden för AI och proptech i den samma.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige