Image
Bild: Istock

IB Invest senarelägger Q1-rapporten

Bolag Ilija Batljans pressade ägarbolag Ilija Batljan Invest har beslutat att senarelägga publiceringen av bolagets delårsrapport. Nytt datum för publicering av delårsrapporten är 9 juni 2023.
Publicerad den 2 Juni 2023

Tidigare kommunicerat datum för publicering av delårsrapporten var 31 maj 2023. Någon anledning till beslutet framgår inte av pressmeddelandet som skickades ut under torsdagskvällen. Ägarbolaget har dock på obestämd tid skjutit upp räntebetalningar på sina utestående hybridobligationer från och med nästa förfallodatum, detta enligt ett separat pressmeddelande som lämnades i tisdags kväll.

De flesta av Ilija Baltljans SBB-aktier ligger i ägarbolaget Ilija Batljan Invest – aktier som har rasat kraftigt i värde på sistone. Under torsdagen backade B-aktien med 1 procent.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Colliers-toppen: Då vänder fastighetsmarknaden

Bolag Transaktionsmarknaden i Norden är den svagaste på ett decennium och någon särskilt stor ljusning väntar sig inte Colliers under det avslutande kvartalet, även om de väntar sig att det blir det starkaste på året och att ungefär tio miljarder euro ska omsättas fram till årsskiftet. För Fastighetsmarknaden som helhet dröjer det innan återhämtningen är här, först ska börsen och sedan obligationsmarknaden rätta till sig, det berättade Colliers nordiska vd Bård Bjølgerud under bolagets senaste Nordic Outlook-presentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige