Villa Wera är en restaurang och mötesplats som serverar såväl frukost som vällagad lunch och för den som vill ta med sig något hem till kvällen finns en deli.
- Intresset för mat har ökat generellt och högre krav ställs nu än vad det gjorde tidigare. Vi är stolta att vi, i och med satsningen på Villa Wera, tillför något nytt i Solna strand, något mer än en traditionell lunchrestaurang. I trevlig atmosfär kan man ses en stund efter jobbet eller ta en paus under dagen och hämta energi, säger David Johansson, fastighetschef på Humlegården Fastigheter.
Bakom det nya restaurangkonceptet står tre inom restaurangbranschen väletablerade personer: Andreas Hedlund, bland annat utsedd till Årets Kock 2002 och vid flera tillfällen ansvarig för Nobelmiddagen, Johan Lundström, tidigare kock på bland annat svenska ambassaden i Paris och Bon Lloc samt Jenny Härstam Hedlund, utbildad sommelier och tidigare restaurangchef på Vassa Eggen och Ulla Winbladh.
Restaurangen har fått namnet Villa Wera efter den villa som låg på fastigheten innan nuvarande bebyggelse uppfördes 1970.
Bolag Efter en affär i inledningen av veckan står det klart att SBB och intressebolaget PPI får ny storägare. Atle Kigen, Head of Media Relations and Public Affairs på Aker, berättar för Fastighetssverige om det norska bolagets val att kliva in i SBB och PPI, framtiden för PPI efter affären och hur man ser på SBB:s position och möjligheter.
Kommentera
När du lämnar en kommentar måste du uppge e-post, den används endast till att informera dig om svar på din kommentar och visas inte för andra besökare.