Image

I dag öppnar Villa Wera i Solna strand

Bolag Idag öppnar den nya restaurangen Villa Wera i Humlegårdens fastighet på Vretenvägen 13 i Solna strand.
Publicerad den 17 Augusti 2015
Villa Wera. Bild: Humlegården
Villa Wera.

Villa Wera är en restaurang och mötesplats som serverar såväl frukost som vällagad lunch och för den som vill ta med sig något hem till kvällen finns en deli.

- Intresset för mat har ökat generellt och högre krav ställs nu än vad det gjorde tidigare. Vi är stolta att vi, i och med satsningen på Villa Wera, tillför något nytt i Solna strand, något mer än en traditionell lunchrestaurang. I trevlig atmosfär kan man ses en stund efter jobbet eller ta en paus under dagen och hämta energi, säger David Johansson, fastighetschef på Humlegården Fastigheter.

Bakom det nya restaurangkonceptet står tre inom restaurangbranschen väletablerade personer: Andreas Hedlund, bland annat utsedd till Årets Kock 2002 och vid flera tillfällen ansvarig för Nobelmiddagen, Johan Lundström, tidigare kock på bland annat svenska ambassaden i Paris och Bon Lloc samt Jenny Härstam Hedlund, utbildad sommelier och tidigare restaurangchef på Vassa Eggen och Ulla Winbladh.

Restaurangen har fått namnet Villa Wera efter den villa som låg på fastigheten innan nuvarande bebyggelse uppfördes 1970.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige