Image

Hyr ut 2 600 kvadratmeter i centrala Göteborg

Uthyrning Tobissongruppen hyr ut 2 600 kvadratmeter på Östra Hamngatan i centrala Göteborg till LBS – kreativa gymnasiet, som ingår i Academedia-gruppen. Newsec förvaltar fastigheten och har genomfört uthyrningen.
Publicerad den 13 Maj 2016
Annons
Image

LBS har tecknat ett tioårigt avtal för lokalerna på Östra Hamngatan 13.

- Det är mycket tillfredsställande att vi har tecknat ett långt hyresavtal för Tobissonsgruppens räkning och vi är stolta över att vi genom en snabb process fann en ny hyresgäst. Det är mycket glädjande att kunna välkomna ”LBS - kreativa gymnasiet” till Östra Hamngatan 13, säger Per Thoren, kundansvarig på Newsec Asset Management.
De nyrenoverade lokalerna har byggts om för att passa skolan.

- Vi ser framemot att flytta verksamheten till ett ännu mer centralt läge i nya fräscha lokaler. Vi har verksamhet i grannfastigheten och har länge varit i behov av mer lokalyta, säger Daniel Elgh Lindberg, fastighetsansvarig på Academedia.

Newsec förvaltar den aktuella fastigheten, som en del i ett större bestånd om 65 fastigheter med en sammanlagd yta på cirka 130 000 kvadratmeter, på uppdrag av Tobissongruppen sedan 2014.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Newsec på Branschguiden

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.

Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 2500 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Tack vare stora volymer, lokal närvaro och bredd och djup inom många olika verksamhetsområden har Newsec unik kunskap om fastighetsmarknaden i norra Europa.

Sedan 2001 har Newsec två gånger per år gett ut Newsec Property Outlook, en översiktlig och kost...

Läs mer om Newsec på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Hon föreslås bli ny vd för Stockholmshem

Bolag Nuvarande vd:n Anette Sand ska gå i pension vid årsskiftet – nu kan Fastighetssverige berätta vem som föreslås bli hennes ersättare.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige