Image

Humlegården auktionerar ut lokal på Tradera

UTHYRNING Humlegården provar ett nytt uthyrningsgrepp: Auktion på Tradera. Utropspriset för den 300 kvadratmeter stora lokalen är en krona per månad.
Publicerad den 27 November 2008

Det gäller en kontorslokal på Industrivägen 10 i Hagalund i Solna.
- Vi ser ju helst att det är liv och rörelse i våra hus och vill fylla dem med hyresgäster. I Hagalund har vi möjlighet att vara mer flexibla än vanligt med såväl hyrestid som hyra och provar nu att auktionera ut ett objekt på Tradera. Förhoppningsvis går det bra och vi kan fortsätta med andra passande objekt, säger Anna Gullberg på marknad- och uthyrningsavdelningen på Humlegården Fastigheter AB.

Lokalen är cirka 300 kvadratmeter och möjlig att möblera för cirka 14 arbetsplatser. Hyrestiden är mellan 18 - 36 månader. Lokalen är endast avsedd för att användas för kontorsbruk.

Utropspriset är 1 kr per månad, men ett reservationspris finns… Det finns också ett \″Köp nu-pris\″ om 27 600 kr i månaden.

Auktionen inleds i dag och pågår till den 16 december kl. 11.00.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Kommer inte bygga på spekulation"

Bolag Catena sitter på en stor projektportfölj. Men trots att man gjort ett rekordår håller man igen på projektstarter – särskilt under den tid det tar för hyresgäster att komma till beslut om lokalbehov och avtal, berättar vd Jörgen Eriksson under bolagets bokslutspresentation.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige