Image

Hufvudstaden hyr ut till Sephora

Uthyrning Den franska skönhetskedjan Sephora öppnar en 310 kvadratmeter stor butik hos Hufvudstaden i Bibliotekstan, Stockholm.
Publicerad den 21 Januari 2013
Sephora öppnar i Biblioteksstan i mars. Bild: Sephora
Sephora öppnar i Biblioteksstan i mars.

Sephora öppnade sin första svenska butik i Täby centrum i oktober.

I mars öppnar de också på Biblioteksgatan 2-4.

- Vi har haft en stor efterfrågan från konsumenter på Sephora och ser att det är en verksamhet med ett koncept som passar in i Bibliotekstans varumärkesmix, säger Henrik Egnell, affärsutvecklingschef Butik i Stockholm på Hufvudstaden.

- Vi är glada att vi på Sephora med vår nya butik på Biblioteksgatan planterat en fot i hjärtat av Stockholms city på en gata som är känd för kvaliteten på dess butiker. Vi strävar efter att glädja våra kunder med en helt ny och överlägsen köpupplevelse med enastående och personlig kundservice, ett brett sortiment av prestigefyllda och exklusiva varumärken och en unik, fantastisk stämning, säger Olivier Schaeffer, International and Development Managing Director på Sephora.

FAKTA/ Sephora: Sephora är ett visionärt skönhetsretailkoncept som grundades i Frankrike 1970 och som 1997 förvärvades av Paris-baserade LVMH Moët Hennessy - Louis Vuitton, världens lyxkoncern. Idag är Sephora en populär butikskedja med en stor fanskara och över 1 785 butiker och in-stores i mer än 31 länder.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige